top of page

Event Organisator & Coördinator

Event Organisator & Coördinator

Door al geruime tijd maandelijks activiteiten te organiseren is MiSalsa inmiddels bedreven in het organiseren, faciliteren en coördineren van diverse evenementen. MiSalsa heeft aandacht voor de behoeften en wensen van de klant met een adviserende rol. Met oog voor detail en creativiteit, en met de door de klant gestelde uitgangspunten en doelstellingen in het vizier gaan wij aan de slag. Kortom wij maken van uw doel onze uitdaging..  

 

 

 

Overzicht diensten:

• Bedrijfsfeesten en evenementen

• Privefeesten; besloten en openbaar

• Salsa by the Sea (strandfeesten)

• Festivals; in-en outdoor

• Verzorging live entertainment;

salsa- en latinbands en dj’s

jazz- en coverbands

steel- en brassbands

dans-acts;  salsa, samba, limbo, vuurshows, reptielenshow, latin, hip-hop, pop, jazz, flamingo, belly dance

diverse podium acts

 

• Reclame, drukwerk en eventpromotie

• Totaal concepten; in overleg themabepaling, locatie voorstellen, ontwerp uitnodiging, volledige organisatie van evenement, volledige coördinatie en intiatie van catering, licht-, geluid-, podium- en beeldtechniek, accomodaties inclusief, entourage, opbouw, demontage etc.

 

 

 

Hebt u vragen over onze zakelijke diensten? Mail dan naar misalsa.nl@gmail.com of bel naar 06-40643224.

 

Snel een offerte voor uw plannen? Vul het formulier op deze pagina in en u ontvangt spoedig onze reactie.

 

Bedrijfsprojecten & Prive evenementen

In de slideshow een impressie van de diverse projecten waaraan MiSalsa heeft deelgenomen. Het zijn projecten/opdrachten uitgevoerd,in samen werking met, of in opdracht van diverse grote opdrachtgevers.

 

Onze zakelijke opdrachtgevers lopen uiteen van particulieren (vrijgezellenfeest, huwelijksdans of een familie workshop) tot gemeenten, provincies en grote (internationale) ondernemingen (volledige bedrijfsfeesten, personeelsavond, jaarmarkten enz).

MiSalsa verzorgt uitsluitend maatwerk en dit doen wij door naast onze opdrachtgever  te gaan staan zodat wij de doelen en inzichten van de opdrachtgever kunnen vertalen naar een opdracht die tot volle tevredenheid van ons allen leidt.

Your details were sent successfully!

bottom of page