top of page

di 15 jun

|

Arsenaalplein 5, 4381 BL Vlissingen, Netherlands

Full Pass Combo

15 juni - 25 juli Vlissingen €75 P/P

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Full Pass Combo
Full Pass Combo

Tijd en locatie

15 jun 2021, 22:13

Arsenaalplein 5, 4381 BL Vlissingen, Netherlands

Over het evenement

Workshop & Dance Nights (aanmelden+danspartner)

• 19:00 - 20:30 Intensieve workshop Salsa, Bachata of Kizomba, met footwork, combinaties en tips & tricks

• 20.30 - 22:00 Behandelde stof zelfstandig uitvoeren, Q&A momenten

• Workshop Kalender:  20 juni  Salsa & Dance - 29 juni  Bachata & Dance - 04 juli Kizomba & Dance - 13 juli Salsa & Dance - 18 juli Bachata & Dance - 25 juli  Kizomba & Dance

Diverse workshop in de maanden juni en juli: salsa, bachata en kizomba voor all levels

Tijdens de Misalsa Worshop & Dance Nights verzorgen we uitdagende en grensverleggende workshops, met veel tips, combinaties en technieken. Kortom ben jij toe aan the next level Salsa, Bachata of Kizomba? Reserveer dan snel een tickets om deel te nemen aan de workshop naar wens. De echte dance-lovers, die lang hebben stil gezeten door de afgelopen beperkingen, hoeven helemaal niks te missen, want met een Full-Pass  heb je toegang tot alle latin dans-dagen.

Rehearsel Nights

• 19:00 - 19:40 Korte herhaling van de recente work, kort doornemen basics en principes,

• 19:40 - 22:00 Behandelde stof zelfstandig uitvoeren, Q&A momenten

• Rehearsal Kalender :  15 - 24 juni  & 1- 8 -15 - 22 juli

Een avond om te oefenen en er weer helemaal terug in te komen. Docenten zijn aanwezig die je kunnen helpen mocht je vragen hebben over bijv. danstechniek, combi’s, enz. En verder vooral veel oefenen!

De Misalsa rehearsal nights bieden een goede mogelijkheid, om de reeds behandelde lessen en nieuwe technieken, goed on de knie te krijgen.  Deze avonden starten standaard met een herhaling van een voorgaande workshop, Daarna is er veel tijd voor vragen, besprekingen en individueel oefenen onder begeleiding van de Misalsa docenten.  Kortom "Practise makes Perfect!".

Beginners Bootcamp

• 19:00 - 21:00 Misalsa Basics passen en combinaties voor beginners

• 19:40 - 22:00 Behandelde stof zelfstandig uitvoeren, Q&A momenten

• Biginners Bootcamp :  22 juni & 20juli

Voor de absolute beginners, degenen met weinig danservaring en de mensen die willen kennis maken met MiSalsa, organiseren wij op dinsdag 22 juni en dinsdag 22 juli een beginnersbootcamp.

Wat houdt dit in? Met extra aandacht voor de basis, low tempo en veel herhalingen zorgen wij ervoor dat je na 2 uur je lekker uit de voeten kunt op de dansvloer tijdens de oefenavonden en de workshops.

Dus heb jij nog nooit gedanst, of is het inmiddels al jaren geleden da je je laatste stappen hebt gedaan, of heb je gewoon behoefte herhaling van de basics? Dan is deze workshop gegarandeerd voor jou.

Na de bootcamp is er tijd voor vragen, besprekingen en individueel oefenen onder egeleiding van de Misalsa docenten. Kortom "Practise makes Perfect!".

Tickets

  • Golden Package

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page